Starity

Sophie Turner és Joe Jonas együtt ebédelt a válás bejelentése után - ilyen volt a hangulat

2023. szeptember 23. 16:04   |   Szerző: SzilviD

Egy forrás elárulta, hogyan viselkedett Sophie Turner és Joe Jonas egy családi ebéd során az új per előtt.

hirdetés

Napokkal azelőtt, hogy Sophie Turner pert indított a válófélben lévő férje, Joe Jonas ellen, a párt ebédelni látták a gyerekeikkel New Yorkban. Hétfőn (szeptember 18-án) az egykori pár elvitte nagyobbik lányukat, Willát és egy kisebbik lányukat, akinek a nevét nem tudjuk, egy étterembe. 

A kiruccanásuk közel két héttel azután történt, hogy a Jonas Brothers zenésze beadta a válókeresetet. Akkor egy közös nyilatkozatban még békés szakításként jellemezték a történteket. Napokkal az ebéd után azonban Turner beperelte Jonast, és azt kérte, hogy a lányaikkal együtt visszatérhessen Angliába.

A TMZ megszerezte az ebédről készült fotókat, és beszélt egy forrással, aki a szemtanúja volt. Bár arról nem tudott beszámolni, hogy ki jött a gyerekekkel, vagy hogy együtt érkeztek-e, megjegyezte, hogy "nulla jele volt a drámának".

Az nem derült ki azonnal, hogy mikor változott meg közöttük a légkör. Jonas jogi csapata azt nyilatkozata, hogy a szeptember 17-i megbeszélésük után "kevesebb mint 24 órával" megszakadtak a beszélgetéseik. Ez körülbelül az ebédjük idejére tehető.

via Just Jared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek