Starity

Jessica Chastain keményen kiállt Sophie Turner mellett

2023. szeptember 23. 19:07   |   Szerző: Four

A híresség elég határozottan kiállt a válófélben lévő Sophie Turner mellett.

hirdetés

Nem kérdés, hogy Jessica Chastain kinek a pártját fogja Sophie Turner és Joe Jonas csúnya válása során. A színésznő ugyanis pénteken megosztott egy tweetet Roxan Gay írónőtől, aki a fent említett szakításra reagált:

Az, hogy Joe Jonas mennyire elkalkulálta a népszerűségét, miközben egyértelműen manipulálni próbálta a híreket, főleg, hogy Észak nem felejt - ELKÉPESZTŐ. 

- majd így folytatta egy következő posztban:

Megtagadni a gyerekek útlevelét azért, hogy visszatartsa őket az anyjuktól? Haver. És a helyzet az, hogy ezeket az embereket én nem ismerem, nem követem. Csak olvasom a "híreket". Joe OLYAN rosszul kezelte ezt, hogy most már követem a sztorit. 

- írta. 

Jonas és Turner válása héten vett csúnya fordulatot: a színésznő beperelte egykori szerelmét, mondván Joe visszatartja a gyerekeik útlevelét, és ezzel nem enegdi őket elutazni Angliába. Joe erre válaszul azt nyilatkozta egy képviselője által, hogy amíg folyik a válási procedúra, egy hivatalos határozat miatt a gyerekeket nem lehet áthelyezni másik országba, így nem tehet eleget Sophie kérésének. 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek