Starity

Anne Hathaway a szülés utáni testéről: "3 évbe telt, hogy visszanyerjem az alakom"

2023. szeptember 23. 22:10   |   Szerző: Four

A színésznő fontos tanulságokat osztott meg: a szülés utáni testéről mesélt.

hirdetés

Anne Hathaway két kisfiú édesanyjaként (a 3 éves Jacké és a 7 éves Jonathané), elárulta, hogy a Hollywoodban gyakran elvárttal ellentétben egyáltalán nem nyerte vissza gyermekei érkezése után azonnal a szülés előtt megszokott testalkatát. Mi több, a szülés óta még jobban értékeli a testét:

Nem igazán szoktak erről beszélni, viszont nekem nagyon jól esett, amikor megtudtam ezt az információt: a testednek három évre van szüksége, hogy teljesen visszanyerje a szülés előtti állapotát. Én sem változtam vissza azonnal. Ezt nagyon-nagyon fontosnak tartom elmondani. A második gyerekem esetében annak a három évnek minden percére szükség volt. És ez teljesen oké. Hagyd, hogy a tested végezze a dolgát. Nincs ok a sietségre. A jelen a legfontosabb. Koncentrálj a jelenre, gondoskodj magadról és nem támassz elvárásokat önmagaddal szemben.

- mesélte a People-nek. 

Tavaly októberben a színésznő a Sirius XM műsorában árulta el, hogy a gyerekei fontos szempontot játszanak abban, milyen munkákat vállal el. 

Azt kell mondjam, a gyerekeim hozták a legnagyobb változást az életemben. Más lett a fontossági sorrend: sokkal válogatósabb lettem, mert nagyon csodálatosnak kell lennie annak a dolgnak, amely miatt a gyerekeimtől távol töltök időt. 

- mondta, majd így folytatta:

Messzemenően ők a legszentebb részei az életemnek. És amikor igent mondok egy projektre, nagy nyomás nehezedik rám, hogy úgy csináljam, megérje a külön töltött időt. 

- mesélte. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek