Starity

Joe Jonas és Sophie Turner megegyezett, hol legyenek a gyerekek a brutális válás alatt

2023. szeptember 26. 15:03   |   Szerző: Four

Brutális válás elébe néz a színésznő és a zenész, most épp így áll a dolog köztük.

hirdetés
Joe Jonas és Sophie Turner megegyezett, hol legyenek a gyerekek a brutális válás alatt
Fotó: sophiet/Instagram

Sophie Turner és Joe Jonas végre megegyezett egy dologban: a színésznő és a zenész aláírt egy ideiglenes hozzájárulási végzést arról, hogy két kislányuk New Yorkban marad, míg a válási procedúra zajlik. 

A kicsik hollétéből óriási vita kerekedett: a színésznő emiatt perelte be Joe-t, állítása szerint ugyanis a zenész visszatartotta a lányok útlevelét, így akarta megakadályozni, hogy Sophie visszaköltözzön velük Angliába. 

Joe képviselője még aznap hivatalos nyilatkozatot adott ki Turner keresetével kapcsolatban, amelyben azt állítja, törvényileg nem is lenne lehetséges, hogy a lányok elutazzanak édesanyjukkal, mert a bíróság úgy határozott, addig nem változtathatnak helyet a gyerekek, amíg le nem zárul a procedúra. 

A Trónok harca szárja meredek dolgokat árult el a keresetben: elmondása szerint az újságokból tudta meg, hogy Joe beadta a válókeresetet, azt követően hogy augusztus közepén nagyon csúnyán összevesztek. 

Meglepő információ még, hogy a két híresség már tavaly megegyezett, hogy Angliába teszik át a székhelyüket, és tavasszal házat is béreltek - de nyáron egy csapásra tönkrement a kapcsolatuk. 

Szakértők szerint Turner és Jonas csúnya csatára számíthat, főleg, hogy három törvényszéken folyik hivatalos ügy a válással és a gyermekelhelyezéssel kapcsolatban. 

via Page Six

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek