Starity

Bruce Willis felesége szerint nem tudni, hogy a színész tisztában van-e az állapotával

2023. szeptember 25. 22:10   |   Szerző: Four

A színész gyógyíthatatlan betegséggel küzd, ezzel kapcsolatban nyilatkozott felesége.

hirdetés

Bruce Willis felesége most először nyilatkozott tévéműsorban a színész állapotával kapcsolatban. Emma Heming Willis a frontotemporális demencia hivatalos hetének apropóján vállalta a szereplést, hogy felhívja a figyelmet a betegségre.

Willis családja 2022-ben bejelentette, hogy a színész afáziával küzd ezért visszavonul a színészettől, majd idén februárban Emma elárulta, hogy a híresség állapota romlott, egyben pontos diagnózist kapott: frontotemporális demenciával küzd.

Emma most a Today show-ban elárulta, "nehéz megállapítani, hogy Bruce tudatában van-e az állapotának". 

A demencia nehéz. Nehéz a személynek, akit diagnosztizáltak, és nehéz a családjának is. És ez Bruce és az én, illetve a lányaink esetében is így van. Igaz a mondás, hogy ez egy egész családot érintő betegség, mert az is. 

- mondta. 

A 45 éves Heming szerint egyszerre volt áldás és átok, amikor pontos diagnózist kaptak:

Azzal, hogy végre megértettem, mi történik, elkezdődhetett az elfogadás folyamata. Ettől nem lesz kevésbé fájdalmas, de maga az, hogy... tudjuk, mi történik Bruce-szal, könnyebbé teszi a dolgokat. 

Az asszony hozzátette, két kislányuknak, a 9 éves Evelynnek és a 11 éves Mabelnek is elmesélték, mi történik az apjukkal, és a betegség rengeteg dolgot tanított a kicsiknek: 

Annyi mindent tanulnak ebből: hogyan kell szeretni, gondoskodni, és ez valóban egy gyönyörű dolog a nagy szomorúságban. 

Willis egyik idősebb, Demi Moore-ral közös lánya, Tallulah szintén nyilatkozott a színész betegségéről: hosszú esszét írt arról, hogyan éli meg ezt a fájdalmas állapotot. 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek