Starity

Természetes arcápolókkal, szérumokkal a fiatalos, sugárzó bőrért

2023. szeptember 24. 15:03   |   

A szokásos szépségmegőrző rutinba érdemes beemelni (különösen a tavaszi-őszi időszakban) a szérumokat is, így a tonizálást, vitalizálást magasabb szintre emelhetjük. Felfoghatjuk afféle napindító löketnek is, hiszen azonnal hidratáltabbá válik arcbőrünk, természetesen az esti órákra is időzíthetjük ezen kozmetikumok használatát a bőrregeneráció alapjaként.

hirdetés
Természetes arcápolókkal, szérumokkal a fiatalos, sugárzó bőrért

Miért érdemes tudni a szérumokról?

A BIOLA Webshop “fiatalító” termékei között bőségesen válogathatunk a natúr és bio szemléletű arcápolókból. A szérumok legfőbb jellemzője, hogy a hatóanyagokat koncentrált formában tartalmazzák, ugyanakkor pillanatok alatt beszívódnak a bőr mélyebb rétegeibe. Ennek köszönhetően támogatják az ott zajló élettani folyamatokat, számos pozitív hatást közvetítve.

Fontos tehát, hogy ezeket a hidratáló, bőrfeszesítő, regeneráló hatóanyagokban bővelkedő készítményeket rendszeresen alkalmazzuk. Nem mindegy azonban, hogy milyen termékeket választunk. Döntsünk a természetes alkotóelemeket tartalmazó arcszérumok mellett, amelyek mentesek a szintetikus illatanyagoktól és mesterséges színezékektől. Ezzel elejét vehetjük az irritációknak. A gyógynövények áldásos hatásait kihasználva még tudatosabbak lehetünk a bőrápolásban.

Fiatalos, élettel teli arcbőr – milyen kozmetikumok javasoltak?

Az életkor előrehaladtával már nem egyedül a hidratálásra kell gondot fordítanunk, fontos, hogy a választott készítmények minél komplexebbek legyenek, vagyis tartalmazzanak antioxidáns hatóanyagokat, bőrtápláló, feszesítő komponenseket egyaránt. 

Sajnos az arcunkon, nyakunkon jelentkeznek elsőként a bőröregedés jelei, ezért kiemelten lényeges, hogy aktívan tegyünk a megelőzés érdekében. A természetes folyamatot megállítani ugyan nem lehet, de rengeteg megoldás áll rendelkezésünkre, hogy megelőzzük, késleltessük, illetve mérsékeljük a ráncok, szarkalábak megjelenését, a finom mimikai vonalak mélyülését.

Az egyik ilyen fegyverünk, ha bőrtípusunkhoz mérten alakítjuk ki a szépségmegőrző rutint, s olyan kozmetikumokat választunk, amelyek a legideálisabbak számunkra. 

Az egyik javasolt termék a BIOLA kínálatából az Everyoung Biodynamic Skincare - Bio Goji - Yam szépítő szérum, amely bioaktív hatóanyagok tárházát tartalmazza: antioxidáns vitaminokat, gyógynövény kivonatokat, bőrtápláló olajokat. A fiatalos bőrállapot megteremtésében a görögszéna kivonat, illetve kurkuma is a segítségünkre lesz. 

Rejuvenáló szérum a mindennapokban

Az Everyoung Biodynamic Skincare - Bio Perilla - Rózsa rejuvenáló szérum körömvirág kivonattal, vitaminokkal járul hozzá a bőrregenerációhoz. Hibiszkusz kivonata ugyanakkor közreműködik a bőrstruktúra felépítő folyamatokban is. 

Válasszuk a természetes, gyógynövény kivonatokban, antioxidánsokban gazdag szérumokat, s tegyünk aktívan minden egyes nap a sugárzó, fiatalos arcbőrért!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek