Starity

Shakira összefogott a gyerekei volt dadájával, és új dalában megint exének szúrt oda

2023. szeptember 27. 17:05   |   Szerző: Four

Az énekesnő új dalának klipjében az a dada szerepel, akivel anno Piqué összeveszett.

hirdetés

Talán kevesen tudják, de Gerard Piquének a mostani előtt volt már hűtlenségi botránya. A focista bizonyos információk szerint korábban is csalta Shakirát, méghozzá egy híres modellel. 

Jordi Martin újságíró szerint már Piqué a kapcsolatuk elején, a 2010-es években is hűtlen volt az énekesnőhöz, állítása szerint Bar Refaeli modell rendszeresen meglátogatta a sportolót akkoriban. Gerardhoz közeli források azonban tagadták a dolgot. 

Az is kiderült, Shakira hogyan szerzett tudomást arról, hogy szerelme félrekacsintgat: a gyerekeik dadája, Lili Melgar árulta el neki, hogy Piqué megcsalta - a focista pedig azon nyomban kirúgta az asszonyt anélkül, hogy honorálta volna a munkáját. 

Piqué sosem reagált erre a pletykára, amelynek úgy tűnik, elég nagy a valóságalapja: Shakira új, "El Jefe" című számának klipjében a fent említett Lili is szerepel, akinek a dal vége felé az énekesnő odaszól, és azt mondja:

Lili Melgar, ez a dal neked szól. Nem fizettek ki téged. 

Az énekesnőtől nem áll távol, hogy dalaival dolgozza fel fájdalmas élményeit: DJ Bizarrappel közös dala egy az egyben az exének és annak új szerelmének szól, és elég sarkos véleményt fogalmaz meg benne a sztár. 

via BuzzFeed

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek