Starity

Három népszerű sneaker, amiknek bármelyikét a hírességek is örömmel viselnék!

2023. szeptember 28. 15:03   |   

A sneaker divatja nagyon úgy néz ki, hogy érinthetetlen. Milyen érdekes, hogy alapvetően sportcipőnek indult a története, aztán valami teljesen más lett belőle. Mármint igen, a sportos mivoltát megőrizte, ugyanakkor a felkapottságát nem a sportolóknak köszönheti elsősorban. Nézzük azt a három variációt, amikért tuti, hogy a sztárok is két kézzel kapkodnának!

hirdetés
Három népszerű sneaker, amiknek bármelyikét a hírességek is örömmel viselnék!

1. A fehér az ártatlanság, a tisztaság, a vadító trendiség színe!

A fehér sneaker az a modell, aminek egyszerűen képtelenség ellenállni. Elegendő csak ránézni, és máris nyilvánvalóvá válhat az ok: azért, mert szép. A maga egyszerűségével a legnagyszerűbb választás, ami csak lehetséges. Nem véletlen, hogy a hófehér árnyalat nyújtotta kellem a hírességeket sem hagyja hidegen.

Akik a funkcionalitást is szeretnék szem előtt tartani, joggal kérdezhetik, hogy vajon mennyire praktikus döntés egy alapvetően sportos lábbelihez fehér színt társítani, ami, mint köztudott határozottan érzékeny és sérülékeny árnyalat? A helyzet az, hogy amennyiben nem szénbányában való túrázás a cél, addig nem valószínű, hogy a fehérrel gondok adódnak. Persze, ha sárral érintkezik, vagy bekoszolódik, akkor mindenképpen érdemes letörölgetni vizes, majd száraz ronggyal, de nagyjából ennyire könnyű makulátlanná varázsolni.

A fehér azért is nagyon előnyös színválasztás, mert mindenhez passzol. De tényleg mindenhez! Nincs az a ruhavariáció, amivel ne mutatna jól! Persze a kosztüm és az estélyi ez alól kivételt képeznek, de egyébként, félretéve a viccet, bármilyen színnel és fazonnal eredményesen társítható. Az ártatlanság, a tisztaság, az átláthatóság mind illenek hozzá, mint jelzők, ám a varázsa mégsem írható körül, viszont egyetlen szempillantás elegendő bizonyíték.

2. Vigyázat! Ha a fehér felbukkan, akkor a fekete sem maradhat le!

Most, hogy teljesen megérdemelt módon ódákat zengtünk a fehér sneaker kisugárzásáról, jöhet a másik modell, ami szintén feltűnhet a reflektorok fénykörében. Ez pedig a fekete sneaker. A siker alapjáraton garantálható az esetében, mert ha ezt a két szót külön-külön értelmezzük, akkor is mindegyik rajongásra van ítélve. De így, együtt tényleg az egyik legkedveltebb alternatívává válik, amit milliók választanak és viselnek a legnagyobb megelégedéssel.

A fekete árnyalat egyik ütőkártyája, hasonlóan a fehérhez, hogy mindenhez illik, nincs az a színösszeállítás, amiben ne mutatna jól, és nincs az az élethelyzet, amiben ne teljesítene tökéletesen. Ráadásul az esetében még a koszolódás rémétől sem kell tartani, ami akár bónusz pozitívumként is felfogható.

3. Színes modellek színes egyéniségeknek

Már a tavalyi évben is megmutatkozott az a divatirányzat, ami idén kiteljesedett, miszerint a színeké a főszerep. Minél színesebbek a modellek, annál jobb. Sőt! Nem elég, hogy a színválaszték hatalmas, de akadnak határozottan élénk, rikító árnyalatok is, amik sokak számára első pillantásra vadócnak, vagánynak tűnnek. De igazság szerint ez a fajta extravagancia kifejezetten alkalmas arra, hogy a hétköznapok szürkeségét kicsit átszínezze.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

divat cipő sneaker
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek