Starity

Az éhezők viadala: Finnick és Haymitch történetéről is készülhet film - egy feltétellel

2023. szeptember 29. 04:04   |   Szerző: Four

A franchise készítői elárulták, mi a feltétele annak, hogy még több előzményfilmet gyártsanak.

hirdetés

Még akár újabb Az éhezők viadala-előzményfilmek is készülhetnek! A franchise nyolc évvel az utolsó produkció megjelenése után most újra meginvitálja a rajongókat Panem brutális világába: az Énekesmadarak és kígyók balladája Snow elnök hatalomra jutását dolgozza fel Rachel Zegler és Tom Blyth főszereplésével (ide kattintva látható a legújabb előzetese), de akár újabb produkció is benne lehet a pakliban. 

Francis Lawrence rendezőt és Nina Jacobson producert arról kérdezte az Entertainment Weekly riportere, hogy készülhet-e film mondjuk más népszerű karakterek, például a Sam Claflin által alakított Finnick vagy a Woody Harrelson által alakított Haymitch történetéből.

A készítők egybehangzóan úgy reagáltak, csakis a filmek alapjául szolgáló regények írónője, Suzanne Collins közreműködésével állnának neki új alkotásnak. 

Szerettem a filmsorozat része lenni, leginkább azért, mert nagyszerűek a történetek. De ami a legcsodálatosabb, hogy mindig volt valamilyen mondanivalójuk. Suzanne mindig egy-egy tematika alapján ír. Az eredeti filmek a háború következményeiről szóltak. Az új produkció pedig az emberi természetről. Ez az, amely miatt a történetek egyáltalán nem felszínesek, és szerintem ezért állták ki az idő próbáját.  

- nyilatkozta Lawrence.

Embed from Getty Images

Majd így folytatta:

Ha Suzanne fejében megszületik egy újabb tematikus ötlet és úgy érzi, hogy beleillik Panem világába - függetlenül attól, hogy új karakterek vagy régebbiek, mint Finnick vagy Haymitch lesznek a főszereplők - akkor engem nagyon érdekelne, és szeretnék a része lenni. De nincs arra érkezésem, hogy csak úgy a hasamra csapok és kitalálom, "szeretném Finnick Éhezők viadalát megalkotni." Nagyszerű karakter, de mik a tematikus sarokkövek, amelyek relevánssá teszik a történetét és megéri-e elmesélni?

Nina Jacobson hasonlóan reagált:

Ha Suzanne-nak lesz mondanivalója, akkor hallani akarom. Csodálom azt, ahogy látja a világot, és mindig követni fogom, amit kitalál. 

Így tehát a rajongóknak egyelőre a november 16-án érkező Énekesmadarak és kígyók balladájával kell megelégedniük. 

via Variety

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek