Starity

Billie Eilish a nehézségekről mesélt, amivel a Barbie dalának írásakor szembesültek

2023. szeptember 30. 14:02   |   Szerző: SzilviD

Billie Eilish azt mondja, hogy amikor ő és Finneas írták a Barbie dalát, nem érezték magukat ihletettnek vagy kreatívnak.

hirdetés

Billie Eilish elárulta, hogy milyen volt megírni a What Was I Made For? című dalt - ami a Barbie-film soundtrackjén szerepel - a testvérével, Finneas-szal. Az énekesnő elmondta, hogy amikor készítették, nem érezték magukat inspiráltnak vagy kreatívnak.

Egy olyan időszakban írtuk, amikor nem is lehettünk volna kevésbé inspiráltak és kevésbé kreatívak. Aznap épp dolgoztunk, és úgy voltunk vele, hogy »Elvesztettük a fonalat. Miért csináljuk ezt egyáltalán?«

- mondta Billie az Allure magazinnak.

Aztán megjöttek azok az első akkordok, és felcsendült az »I used to float / now I just fall down«, és a dal megírta magát.

Hozzátette, hogy miközben írták Barbie-ra gondoltak, nem pedig magukra: 

Megvan az egész videó, amin a dalt írjuk, és az első 10 percben ezeket a sorokat írtuk. A dal nagy részét úgy írtuk, hogy nem magunkra és a saját életünkre gondoltunk, hanem erre a karakterre, aki inspirált minket. Mégis eltelt pár nap, és rájöttem, hogy rólam szól. Ez minden, amit érzek. És nem csak rólam van szó - végül mindenki így érez.

via Just Jared Jr. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek