Starity

Britney Spears elárulta, hogy milyen érzés volt, amiért rendőrt hívtak rá a kései miatt

2023. október 02. 14:02   |   Szerző: SzilviD

Britney Spears szerint a jóléti ellenőrzés egy "vicc" - mondta ezt miután a rendőrség meglátogatta otthonában késes videója miatt.

hirdetés

Britney Spears "viccnek" minősítette a rendőrség által végzett ellenőrzést, miután közzétett egy videót, amelyen késeket tartva a kezében táncolt

A rendőrök eljöttek az otthonomba, és azt mondták, hogy nem mennek el, amíg nem beszélnek velem

- írta Instagramon, majd bocsánatot kért és arra is kitért, hogy úgy érzi, zaklatják őt az otthonában.

Olyan régóta terrorizálnak az otthonomban... ELÉG! [...] Az embereknek vállalniuk kell a tetteikért a felelősséget! Ez a hatalomról szól a zsaruknak.

Spears egy képet is mellékelt, amelyen egy balett-táncosnő két nagy kés tetején áll. 

Az énekesnő korábban feltöltött magáról egy videót, amiben késekkel táncolt. Rengeteg rajongó az aggodalmát fejezte ki a videó miatt, így később frissítette a posztot, és tisztázta, hogy az eredeti, szeptember 25-én közzétett klipben nem volt veszélyben, ugyanis elmondása szerint nem voltak valódiak a kések. Bár később egy újabb videójában kötéssel karján jelent meg. Egy ismerőse még a rendőrséget is kihívta rá, ugyanis aggódott a mentális állapota miatt. 

Tudom, hogy mindenkit megijesztettem a legutóbbi bejegyzéssel, de ezek hamis kések, amelyeket a csapatom bérelt a Hand Prop bolttól Los Angelesben. Ezek nem igazi kések. Senkinek sem kell aggódnia, és nem kell rendőrséget hívnia

- magyarázta.

via Hollywood Life

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek