Starity

Joe Jonas nem akar harcolni Sophie Turnerrel

2023. október 05. 16:04   |   Szerző: Four

Zajlik a válásuk, de sok dologban nem tudnak dűlőre jutni - most kiderült, mit gondol az énekes.

hirdetés
Joe Jonas nem akar harcolni Sophie Turnerrel
Fotó: joejonas/Instagram

Sophie Turner és Joe Jonas válásának villámcsapásszerű bejelentése után rengeteg dolog derült ki a két híresség kapcsolatáról, például az is, hogy már egy ideje azt tervezték, családostul Angliába költöznek.

Egy Joe születésnapján történt óriási veszekedés azonban mindent megváltoztatott: egyesek szerint az énekes meghallotta, amint Sophie valami nagyon csúnyát mond róla egy biztonsági kamera felvételén, és onnantól kezdve nem volt visszaút a kapcsolatukat tekintve. 

Turner eközben beperelte Jonast, mert elmondása szerint exe visszatartotta két kislányukat - Joe pedig rövidesen reagált a vádakra. 

A válás nagyon gyorsan elmérgesedett, de úgy tűnik, az énekes szeretné békésebb hangnemben folytatni a procedúrát. 

Ezt bizonyítja az is, hogy az exek beleegyeztek egy négynapos mediációba, amely egy permegelőző, konfliktuskezelő eljárás. 

Joe elkötelezetten szeretné megoldani a helyzetet Sophie-val, nem szeretne veszekedni - mindaddig, amíg igazságos megállapodásra jutnak a gyerekek kérdésében. 

- mesélte a Page Six bennfentese. 

A bíróság január elejére tűzte ki a gyermekelhelyezési pert, mindaddig a kislányok, az egyéves Delphine és a hároméves Willa New Yorkban maradnak - habár Sophie nem titkolt célja, hogy visszaköltözhessen Angliába a kicsikkel. 

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek