Starity

Irtó cuki apa-lánya tánc lett népszerű TikTokon: újraalkotott egy gyerekkori videót a menyasszony és az apukája

2023. október 06. 22:10   |   Szerző: Four

Egy gyerekkori videó ihlette az apa-lánya táncot: A szépség és a szörnyeteg zenéjére táncoltak.

hirdetés
Irtó cuki apa-lánya tánc lett népszerű TikTokon: újraalkotott egy gyerekkori videót a menyasszony és az apukája
Fotó: riannont/Instagram

Riannon Trutanich VanSciver nem gondolta volna, hogy ekkora sikere lesz az esküvői videójának: a két éve történt lagziról a napokban keresgélt felvételeket, és az apa-lánya táncot úgy gondolta, TikTokon is megosztja. 

A lány és családja elhatározta, hogy az esküvőn újraalkotják azt az évekkel ezelőtt készült felvételt, amelyen a kétéves Riannon az apukájával táncolt A szépség és szörnyeteg főcímdalára.

Mondtam az apukámnak az esküvő előtt, hogy az apa-lánya tánc alatt le fogjuk játszani a videót. Elsírta magát, és én is! Néhányszor elpróbáltuk a táncot a nagy napon, és megengedte, hogy fogjam a hüvelykujját - úgy, ahogy anno az eredeti felvételen. 

- mesélte a lány a People magazinnak. 

A videó 1993 márciusában készült, amikor kétéves voltam. Apukám épp a napokban mondta, hogy munkaügyben elutazott akkoriban, valószínűleg ezért maradhattam fent olyan sokáig. A családi nappaliban készült a felvétel, a szüleim otthonában. Ugyanabban a szobában tettem meg az első lépéseimet, és ott éltem, amíg férjhez nem mentem. 

- mondta, majd így folytatta:

Csak az apukám, az anyukám és a férjem tudták, hogy le fogjuk játszani a lagzin a videót. Meg akartuk lepni a vendégeket! A családom pár héttel az esküvő előtt letesztelte az egészet a helyszínen, és mindannyian elkezdtünk sírni.

A menyegző minden várakozását felülmúlta:

Szürreális volt, és nagyon érzelmes. Apukám pont a tánc előtt mondott beszédet, tehát már eleve meghatódtam, még mielőtt elkezdtünk volna. Emlékszem, ahogy tánc közben a videóra néztem, majd apára. Rengeteg érzés árasztott el: vidám voltam, elérzékenyültem, és közben kicsit szomorú is, mert tudtam, hogy most már tényleg felnőttem. 

VanSciver az édesapja születésnapja alkalmából keresett fotókat, ekkor akadt meg a szeme az esküvői videón, és meg is osztotta TikTokon. 

Megmutattam apukámnak, és nagyon izgatott lett. Minden barátjának és munkatársának elküldte, azt mondta, ez volt a legszebb szülinapi ajándék!

Riannon elárulta, nagyon sok pozitív visszajelzést kapott a videóra:

Az emberek nagyon aranyosak és kedvesek voltak, imádtam, hogy ilyen sokakat megérintett. Csodálatos, hogy mennyire tudtak azonosulni a videóval. Szívmelengető azt látni, hogy az emberek átérzik ezt a keserédes élményt a felnőtté válással és az idő múlásával kapcsolatban. Csodálatos, hogy ennyi embert elért ez a videó. 

- lelkendezett. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek