Starity

Dianna Agronnal ordítozott egy fotós, mert a színésznő kitakarta Sarah Jessica Parkert - videó

2023. október 07. 00:12   |   Szerző: Four

A fotós kiabálni kezdett a Glee sztárjával, mert idegesítette, hogy előtte áll.

hirdetés

Elég kellemetlen helyzetbe került Dianna Agron, a Glee sztárja. A színésznő a New York City Ballet őszi gáláján vett részt csütörtökön, és egy a helyszínen készült videó alapján az egyik paparazzi nem igazán örült a jelenlétének. 

Agron Jeremy O. Harrisszel beszélgetett, mindeközben mögötte megérkezett Sarah Jessica Parker, akiről a több paparazzi is szeretett volna képet készíteni, és nehezményezték, hogy Agron eltakarja a sztárt. 

A lesifotósok egyike elkezdett felé kiabálni, hogy "eltakar egy igen fontos fotót", a színésznő azonban nem hallotta a férfit. Később többen is csatlakoztak az elégedetlenkedőhöz és szólongatták Diannát, miközben a fent említett fotós szarkasztikusan odakiáltott, hogy "egyáltalán nem vagytok útban". 

A híresség amint észlelte a helyezetet, gyorsan odébbállt, egy a közelben tartózkodó női fotós pedig rájött, hogy Dianna Agron, "a Glee-s lány" állt előttük. 

Diane ki? Nem tudom, ki az. 

- válaszolta erre az udvariatlan paparazzi, majd elkezdtek nevetni.

A videót látva több rajongó is felháborodott: sokan "bunkónak" nevezték a fotósokat, és volt, aki megjegyezte, hogy "így nem bánunk egy emberrel". 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek