Starity

Új színészt választottak ki Pókember szerepére

2023. október 13. 11:11   |   Szerző: SzilviD

Új projektbe fogott a Marvel, Hudson Thames csatlakozik az MCU-hoz Pókemberként.

hirdetés

Újabb spin-offot kapnak a Pókember-filmek a Marvelnél, meg is van Spider-Man: Freshman Year főszereplője. Az új animációs filmben Peter Parker szinkronhangja Hudson Thames lesz.

A The Cosmic Circus beszámolója szerint a Spider-Man: Freshman Year című filmet Jeff Tramell készíti majd, és 2024 novemberében érkezik. Közölték a főszereplők listáját, akik között szerepel Hudson Thames, Eugene Byrd, Grace Song, Hugh Dancy, Kari Wahlgren és Zeno Robinson.

A rendező X-en (korábban Twitter) lelkesedett a projektért: 

Még semmit nem tudnék megosztani, csak annyit, hogy alig várom, hogy mindenki láthassa a show-t. A stábunk keményen dolgozott (és még mindig dolgozik), hogy a Freshman Year különleges, szórakoztató és egyedi legyen, és már alig várom, hogy a világ lássa!

Bár a készülő projekt Peter Parker útját mutatja be, mielőtt Pókemberré vált volna, a Freshman Year nem egy előzményfilm Tom Holland MCU-s Pókemberének. A spin-off új mellékszereplőket is mutat be, ami azt jelenti, hogy MJ és Ned Leeds szerepe itt nem létezik.

A film másik érdekes részlete, hogy Pókember számára Tony Stark helyére Norman Osborn karaktere kerül, amit Marvel Studios streamingért felelős vezetője, Brad Winderbaum erősített meg. Illetve szerepni fog benne a Daredevil színésze, Charlie Cox.

via Fandom Wire

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek