Starity

Ariana Grande új albumon dolgozik!

2023. október 17. 05:05   |   Szerző: Four

Az énekesnő a színészi elfoglaltságai mellett időt szakított egy új lemez elkészítésére.

hirdetés

Jó hír Ariana Grande rajongóinak, hogy nem csak a Wicked új változatában láthatják hamarosan az énekesnőt, hanem az új lemezét is hallhatják. 

Habár hivatalos információ még nem érkezett Grande új szerzeményeiről, a Page Six forrása elárulta, hogy a híresség az utóbbi időben nagy energiákkal nekilátott a hetedik albumának. Ari eredetileg minden idejét a Wickednek szerette volna szentelni, de az írói sztrájk következtében leállt a forgatás, az énekesnő pedig úgy döntött, a stúdióban éli ki művészi hajlamait. 

A bennfentesek szerint Grande New Yorkban látott neki a munkának Max Martin producerrel, aki többek között a "God is a Woman" című dalon dolgozott együtt vele. Az énekesnő 2020-ban adta legutóbbi, Positions című lemezét. 

Az új album megjelenésével kapcsolatban a forrás szerint ennyit lehet tudni:

Ariana még nem tudja, mikor fogja kiadni a lemezt, mert szeretné tiszteletben tartani a Wicked premierjét, és eredetileg nem is akart a zenével foglalkozni egészen a film debütálásáig. Gyorsan dolgozik, és ösztönösen akkor adja ki a zenéit, amikor készen áll... szóval ki tudja?

- mesélte az illető. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek