Starity

Arnold Schwarzenegger elárulta, hogyan kötöttek békét az ősi riválisával, Sylvester Stallonéval

2023. október 22. 17:05   |   Szerző: SzilviD

Arnold Schwarzenegger csütörtökön a legendás hollywoodi ügyvéd, Jake Bloom temetésén elmondta, hogy Bloomnak sikerült kibékítenie Sylvester Stallonéval.

hirdetés

Meghalt Hollywood egyik híres ügyvédje, Jake Bloom. A megemlékezésén Arnold Schwarzenegger is beszédet mondott és elárulta, hogy Bloomnak sikerült felolvasztania a híres gyűlöletet közte és Sylvester Stallone között, amikor bevitte őket a Planet Hollywood üzletbe.

Schwarzenegger az eseményen Bloom számos barátjának és kollégájának elmondta, hogy karrierjük kezdetén megvetette Stallonét, mert annyira versengtek egymással, és mindent összehasonlítottak az izmaik méretétől kezdve a fizetésük nagyságáig. Schwarzenegger dühös volt, amikor megtudta, hogy Bloom leszerződött Stallonéval, mint ügyféllel - és még dühösebb lett, amikor 1991-ben megtudta, hogy Bloom a híres üzletbe Stallonét is be akarta vonni a hollywoodi témájú étteremlánc tulajdonosaként.

Azonban elmondta, hogy Bloom - aki szeptember 7-én, 81 évesen hunyt el az otthonában, az idahói Sun Valleyben - meggyőzte őt arról, hogy az üzlet szempontjából jobb lenne, ha a Rocky sztárja is részesülne a tortából. Végül ők ketten annyi időt töltöttek repüléssel a világ körül a hamburgerezőt reklámozva, hogy az ellenségeskedés elkopott, és közeli barátok lettek.

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek