Starity

Hayden Panettiere elárulta, gyerekként droggal tömték a hivatalos megjelenései előtt

2023. október 29. 16:04   |   Szerző: SzilviD

Hayden Panettiere az opiát- és az alkoholfüggőségéről beszélt, amit sokáig titokban tartott.

hirdetés
Hayden Panettiere elárulta, gyerekként droggal tömték a hivatalos megjelenései előtt
Fotó: hu.depositphotos.com

Hayden Panettiere elárulta, hogy az opiátok és az alkohol hatalmas károkat okoztak az életében és karrierjében. Egy új interjúban azt mondta, hogy küzdött a kábítószer-használattal, valamint a szülés utáni depresszióval, miután 7 éves lánya, Kaya megszületett.

Hozzátette, hogy gyermeksztárként valaki a csapatából "boldogságpirulákat" adott neki, mielőtt megjelent a vörös szőnyegeken:

Azért voltak, hogy felpörgessenek az interjúk alatt. Fogalmam sem volt róla, hogy ez nem volt helyénvaló dolog, vagy hogy ez milyen ajtót nyit meg előttem, amikor a függőségemről van szó.

Elárulta, hogy a forgatás volt a mentőöve, mert munka közben nem használhatott kábítószert:

De a dolgok [a forgatáson kívül] egyre inkább kicsúsztak az irányításom alól. És ahogy öregedtem, a drogok és az alkohol olyanná váltak, ami nélkül szinte nem tudtam élni.

Panettiere szerint egy ponton az alkoholfüggősége annyira elfajult, hogy kórházba került sárgasággal, és az orvosok figyelmeztették, hogy a mája hamarosan felmondja a szolgálatot. A traumaterápia és a kezelések szerencsére segítettek neki, és most már jól van.

via TMZ 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek