Starity

Kiderült, mikor érkezik a Sárkányok háza második évada

2023. november 03. 17:05   |   Szerző: SzilviD

A Sárkány háza második évadának premierje 2024 nyár elején lesz az HBO-n, az első előzetest néhány újságírónak már le is vetítették.

hirdetés
Kiderült, mikor érkezik a Sárkányok háza második évada
Fotó: HBO / Sárkányok háza

Néhány szerencsés újságíró már megnézhette az első előzetesét a Trónok harca spin-off második évadának. Azt is megtudhatták, hogy az epizódokat 2024 nyarán tervezik levetítetni az HBO-n. 

Az esemény kérdezz-felelek részében Casey Bloys hálózati főnök elmondta, hogy arra számít, hogy a Trónok harca másik spinoff-jának, az A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight forgatása jövő tavasszal kezdődik, a folyamatban lévő SAG-AFTRA sztrájk végétől függően.

A Sárkányok háza George R. R. Martin a Tűz és vér című könyve alapján készül, és a Targaryen-dinasztiát követi Westerosban. A történet közel 200 évvel a Trónok harca eseményei előtt játszódik, és körülbelül 100 évvel azután, hogy a Targaryenek egyesítették a Hét Királyságot.

A második évad forgatását nem befolyásolta az amerikai forgatókönyvírók és színészek sztrájkja, mivel a forgatókönyvek addigra már elkészültek. A színészek pedig britek. 

via Variety

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek