Starity

Hailey Bieber megmutatta a konyháját: "Szeretem, ha kicsit káosz van"

2023. november 11. 00:12   |   Szerző: Four

Videóban mutatta meg a modell, hogy hol készülnek az általa kreált finomságok.

hirdetés

Hailey Bieber eleget tett a rajongói kérésének, és bepillantást engedett Justin Bieberrel közös konyhájába. A modell a saját YouTube csatornáján mutatta meg, hogyan rendezte be a tágas helyiséget, amely saját bevallása szerint fontos szerepet játszik nála, mert imád vendégeket fogadni, és sok időt tölt főzéssel. 

Bieber a pultra kipakolt fűszerei mellett az ablakból látható kiskertet, a kedvenc vágódeszkáit, a férje által újraalkotott két képet és azt a két forrólevegős sütőjét is megmutatta, amelyeket a legtöbbet használ. 

Az ok, amiért kettő is van belőle: mert néha egyszerre több dolgot is készítek, ami nem férne be egy gépbe, így mindkettőt megvettem.

- mondta. A híresség fűszereinek egy része nagy gonddal tégelyekbe helyezve látható, ám a pulton számos különleges szószt halmozott fel a modell.

Itt kezd el egy kicsit káoszossá válni a helyzet. (...) Őszintén, szeretem, ha mindennek megvan a helye, de ahogy látjátok, sok dolog kint maradt, ami nem feltétlenül zavar, mert egy kicsit szeretem is, ha káosz van a konyhában. Most, hogy ezt kimondtam, vívódom, hogy el kellett volna-e tennem ezeket a dolgokat. De mindig kiveszek valamit, aztán új helyre teszem, és elfelejtem visszapakolni. 

- mondta. 

A kezdetektől komolyan részt vettem a ház kialakításában, főleg a konyháéban, mert ott tölti az ember az egyik legtöbb időt. Sokszor fogadok vendégeket a konyhában, mert a nappalink onnan nyílik. Szeretek az ételen keresztül összekapcsolódni az emberekkel, épp ezért úgy érzem, sok időt töltünk itt. 

- árulta el. 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek