Starity

Billie Eilish elárulta, miért hordott túlméretezett ruhákat

2023. november 14. 15:03   |   Szerző: SzilviD

Billie Eilish elárulta, miért választott a karrierje kezdetén mindig túlméretezett ruhákat, amely a névjegyévé vált.

hirdetés

Billie Eilish a karrierje kezdetén ismert volt a túlméretezett ruháról. Olyannyira a védjegyévé váltak, hogy amikor elhagyta őket, sok rajongó kérte rajta számon a váltást. A testhezállóbb ruhái miatt sokan üzenték meg neki, hogy csalódtak benne. 

Egy nemrég adott interjúban Eilish elmagyarázta, mi a célja a nagyméretű ruháival, és nem éppen az, amire gondolsz. Elárulta, hogy nem próbálta elkerülni a szexualizálást, a kritikákat nem tudta volna elviselni.

Nem akartam, hogy az emberek hozzáférjenek a testemhez, még vizuálisan sem. Nem voltam elég erős és magabiztos ahhoz, hogy megmutassam. Ha akkoriban megmutattam volna, teljesen összetörtem volna, ha az emberek bármit is mondanak. Talán azért nem igazán törődöm azzal, hogy szexualizálnak, mert sosem éreztem magam kívánatosnak

- mondta.

Ezután kitért arra, hogy egészen korán kezdet nővé érni, már kilencévesen is nagy mellei voltak. 

Az ember felvesz valamit, ami kicsit kitárulkozóbb, és mindenki azt mondja: »Ó, de te nem akartad, hogy az emberek szexualizáljanak?«. Kapjátok be! Szó szerint olyan lény vagyok, aki néha akar szexis lenni. Baszd meg! Soha senki nem mond semmit a férfiak testéről. Ha izmos vagy, király. Ha nem vagy az, akkor is. Ha vékony vagy, király. Ha aputested van, király. Ha pufók vagy, imádom! Mindenki örül neki. Tudod miért? Mert a lányok kedvesek. Nem érdekli őket, mert mi olyannak látjuk az embereket, amilyenek!

- magyarázta.

via Just Jared Jr.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek