Starity

Ariana Grande és Ethan Slater kapcsolata Instagram hivatalos - igaz, nem ők tették közzé

2023. november 14. 16:04   |   Szerző: SzilviD

Ariana Grande és Ethan Slater egy ideje egy párt alkotnak. Többször látták már őket együtt, de hivatalosan még nem erősítették meg a kapcsolatukat.

hirdetés

Ariana Grande és Ethan Slater július óta romantikus kapcsolatban állnak, nagyjából azóta, amikor megtudtuk, hogy Grande elvált Dalton Gomeztől. Azóta többször is látták őket együtt. Hétfőn azonban egy barátjuk megosztotta az első hivatalosnak tűnő képet róluk, amin egy párként mutatkoznak be.

Andrew Rannells hétfőn tett közzé képeket az Instagramon, amiből kiderül, hogy színházba látogatott, hogy megnézze a Spamalot című előadást. Fotózkodott a főszereplőkkel Michael Urie-val és Ethan Slaterrel. Utóbbi ugye Ariana Grande új párja. Az énekesnő is tiszteletét tette az előadáson, így az egyik fotóhoz ő is csatlakozott. 

Tegnap nagyon jól éreztük magunkat Schlimmerben! A Spamalotban Ethan Slater ÉS Michael Urie! Két nagyszerű srác, akikkel nagyokat lehet álmodni. Plusz Ariana Grande! Tökéletes vasárnap volt. Menjetek, nézzétek meg a Spamalotot

- írta a képaláírásban Andrew Rannells.

Grande nem osztotta meg újra a fotót. Azonban megosztott egy másikat Rannells és Josh Gad Gutenberg című előadásának színlapjáról az Instagram-sztorijában, nagyjából ugyanakkor.

Nagyon jól éreztem magam

- írta az aláírt színlap mellé.

via Just Jared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek