Starity

Szakított párjával a You sztárja - hat hónapja házasodtak össze

2023. november 14. 20:08   |   Szerző: SzilviD

Kim Kardashian fodrásza, Chris Appleton és a You színésze, Lukas Gage alig több mint hat hónapnyi házasság után szakítottak.

hirdetés

Nagyon gyors románc volt, gyorsan fellángolt és hamar vége lett. A 28 éves Lukas Gage és a 40 éves Chris Appleton hivatalosan még 2023 februárjában hozták nyilvánosságra kapcsolatukat, majd néhány héttel később együtt debütáltak a vörös szőnyegen. 2023 áprilisában pedig össze is házasodtak (egy Kim Kardashian által celebrált esküvőn.) A Las Vegas-i esküvőjüket a The Kardashians című sorozat múlt heti epizódjában mutatták be a Hulun.

Még 2023 márciusában, az esküvőjük előtt Appleton azt mondta a Drew Barrymore Show-ban:

Nagyon boldog vagyok. Nagyon szerelmes és nagyon hálás vagyok, hogy megoszthatom az időmet egy nagyon különleges emberrel. A szerelem egy igazán különleges dolog, és szerintem nagyon-nagyon különleges találkozni valakivel, akihez kötődsz.

Gage a Today show-ban hasonló érzésekről beszélt: 

Nagyon boldognak, nagyon szerencsésnek és nagyon szerelmesnek érzem magam... Jól érezzük magunkat együtt. Kalandokat élünk át. Ez a legjobb.

De az óriási szerelem csak mostanáig tartott. Appleton hétfőn úgy döntött, hogy beadja a válókeresetet.

Egy forrás így nyilatkozott:

Chris és Lukas nem jöttek ki egymással az utóbbi időben, és a dolgok nem voltak túl jók közöttük. Ez egyre rosszabb lett, és úgy döntöttek, hogy jobb, ha véget vetnek a kapcsolatuknak.

A szakításról egyikük sem nyilatkozott még, de a forrás szerint mindent megtettek, hogy megmentsék a házasságukat, de végül nehéz döntést kellett hozniuk. Appleton a benyújtott válási iratokban „kibékíthetetlen ellentétekre” hivatkozott.

via Just Jared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek