Starity

Összetört a szíve: Courteney Cox ezekkel a szavakkal köszönt el Matthew Perrytől

2023. november 15. 06:06   |   Szerző: Four

A Jóbarátok két sztárjának párosa igazi közönségkedvenccé vált az évek során, így búcsúzik Courteney a színésztől.

hirdetés

Matt LeBlanc megható levele után most újabb Jóbarátok-beli sztár döntött úgy, hogy nyilvánosan elbúcsúzik az 54 éves korában elhunyt Matthew Perrytől

A Monicát alakító Courteney Cox éveken át alakította Perry szerelmét a sorozatban, így aztán nem meglepő, hogy nagyon fájdalmas számára a színész elvesztése.

Olyan hálás vagyok minden közös pillanatunkért Matty, és minden nap hiányozni fogsz. Amikor ilyen sokat dolgozol együtt valakivel mint én Matthew-val, akkor több ezer pillanatotok van, amelyet szívesen megosztanál. Most itt van egy a kedvenceim közül. Egy kis háttértörténet: Chandler és Monica eredetileg csak egy egyéjszakás kaland erejéig jött volna össze Londonban. De a közönség reakciója miatt a szerelmi történetük kezdetévé vált ez a pillanat. Mielőtt elkezdtük forgatni ezt a jelenetet, a fülembe súgott egy vicces mondatot, hogy mondjam ki. Gyakran csinált ilyesmit. Vicces volt és kedves. 

- írta Courteney.

Cox és Perry 1994 és 2004 között alakította Monica Gellert és Chandler Binget: a karaktereik az ötödik évadban titokban összejöttek, majd a hetedik évadban össze is házasodtak, és az utolsó évadban ikereket fogadtak örökbe. 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek