Starity

Nagyon cuki: Zendaya és Tom Holland együtt jótékonykodott

2023. november 16. 16:04   |   Szerző: Four

A két híresség Tom Holland alapítványa számára gyűjtött pénzt, aranyos videó készült róluk.

hirdetés

Zendaya és Tom Holland párosával nem tudnak betelni a rajongók, így aztán ismét nagy örömet okozott nekik a két sztárról készült új felvétel. A videón az látható, ahogy versenyezve dedikálják a Pókember-filmek plakátjait, és mindezt jótékony célból: Holland alapítványának, a The Brothers Trustnak gyűjtenek pénzt az aláírt poszterekkel. 

A színészpáros játékos évődésbe kezdett a munka közben, Zendaya büszkén jelentette ki, hogy "ő győzőtt", és ezért szívesen várakozik, amíg szerelme el nem készül a feladattal. 

Holland és Zendaya számára különösen kedves a filmsorozat, hiszen ahogy a filmvásznon, úgy a való életben is egymásba szerettek a forgatás során. Olyannyira, hogy már egy ideje hosszútávra terveznek: Tom például több interjúban is említette, hogy szívesen megállapodna már és családot alapítana.

Ennek fényében nem meglepő, hogy a színésznő rajongói rögtön az eljegyzés hírét keltették, amikor Zendaya nemrég olyan képet rakott ki, amelyen egy szikrázó gyűrű látható az ujján. A színésznő azonban hamar leforrázta a fanokat, és elárulta, egyáltalán nem jegygyűrűt viselt az említett képen. 

via Entertainment Tonight

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek