Starity

Így jöttek össze: Travis Kelce interjúban mesélt a Taylor Swifthez fűződő szerelméről

2023. november 20. 17:05   |   Szerző: Four

A sportoló most először hosszan nyilatkozott arról, hogyan esett szerelembe Taylor Swifttel.

hirdetés

Travis Kelce nagyinterjút adott a WSJ. magazinnak, és természetesen szóba került új szerelme, Taylor Swift is. A sportoló a december/januári számban vonakodva bár, de azért elárult pár érdekes részletet a kapcsolatukról, amelyről eddig annyit lehetett tudni, hogy Kelce idén júliusban, Swift egyik koncertjén nagyon szeretett volna találkozni az énekesnővel, ám a kívánsága akkor nem teljesült. 

Ám mindez rövidesen Taylor fülébe jutott, majd üzenetváltásba kezdtek, és onnantól rohamléptekben haladt a szerelmük. Kelce pedig most bevallotta, közös ismerősök is segítettek a kapcsolatuk alakulásában:

Egyértelműen voltak közös ismerőseink, akik tudták, hogy kinéztem magamnak Taylort. Mondták neki, tudja-e, hogy én is jövök a koncertjére?

Volt, aki közvetítőt játszott - ezt pedig magától Swifttől tudta meg, amikor az énekesnő írt neki.

Elmesélte, hogy pontosan mi is történt, és milyen szerencsém volt azzal, hogy elértem, hogy felkeressen. 

- mondta. 

 

 

Sőt, Kelce szerint még Taylor egyes családtagjai is segítettek neki abban, hogy felkeltse Swift érdeklődését. 

Valószínűleg utálni fog azért, hogy ezt elmesélem, de... amikor az Arrowhead Stadionba jött, megkapta a nagy öltözőtermet, hogy ott készülhessen a koncertjére - a kis unokatesói pedig épp az én szekrényem előtt fotózkodtak. 

Az első találkozásukról is szó esett:

Amikor találkoztam vele New Yorkban, már egy ideje üzengettünk, szóval tudtam, hogy a vacsora és a beszélgetés jó lesz, onnantól kezdve pedig bíztam a szerencsében. 

A sportoló bevallotta, hogy "sosem randizott senkivel, aki körül ekkora a médiacirkusz", de ez egyáltalán nem riasztja el.

 

 

Sosem volt ilyesmivel dolgom, ugyanakkor nem is akarok menekülni ez elől... Éli és évezi az életét annak ellenére, hogy mennyi bántást kap, hogy mintha nagyítóval figyelnék őt, hogy minden egyes nap paparazzik vannak a házánál és bármelyik étteremben, ahová megy, akkor is, ha leszáll a repülőről. Ha ő ezt ilyen lazán veszi, akkor nekem pláne nem kellene furán viselkednem emiatt.

Kelce az interjú során "viccesnek" és "zseninek" nevezte az énekesnőt, akivel egyik fő közös vonásuk, hogy mennyire fontosnak tartják a családjukat:

Mindenki tudja rólam, hogy imádom a családomat. Neki a csapata a családja. A családtagjai szerves részei a turnéjának: vele vannak, intézik a marketinget, szóval az értékei nagyon hasonlítanak az enyéimhez. 

- áradozott.

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek