Starity

Kirúgták Melissa Barrerát a Sikoly 7-ből

2023. november 23. 08:08   |   Szerző: SzilviD

Melissa Barrera reagált a kirúgására a Sikoly hetedik részéből, a palesztin-izraeli konfliktussal kapcsolatos bejegyzései miatt döntöttek így.

hirdetés
Kirúgták Melissa Barrerát a Sikoly 7-ből
Fotó: Sikoly 6.

Melissa Barrera először szólalt meg, mióta kiderült, hogy kirúgták a készülő Sikoly 7-ből. A 33 éves színésznőt, aki Samantha Carpentert alakította a filmsorozatban, az izraeli-palesztin konfliktussal kapcsolatos közösségi médiás bejegyzései miatt bocsátották el a következő részből.

Mindenekelőtt elítélem az antiszemitizmust és az iszlamofóbiát. Elítélem a gyűlöletet és az előítéleteket mindenféleképpen, bármilyen embercsoporttal szemben

- kezdte a nyilatkozatát, amelyet szerdán (november 22-én) osztott meg Instagram-sztorijában. 

Latinaként, büszke mexikói nőként felelősséget érzek azért, hogy van egy olyan platformom, amely lehetővé teszi számomra, hogy meghallgassanak, és ezért igyekeztem arra használni, hogy felhívjam a figyelmet azokra a kérdésekre, amelyek fontosak a számomra, és hogy hangomat adjam azoknak, akiknek szükségük van rá.

Majd így folytatta: 

Éjjel-nappal azért imádkozom, hogy ne legyen több haláleset, ne legyen több erőszak, és békés legyen az egymás mellett élés. Továbbra is szót fogok emelni azokért, akiknek erre a legnagyobb szükségük van, és továbbra is kiállok a béke és a biztonság, az emberi jogok és a szabadság mellett. A hallgatás számomra nem opció.

A Variety szerint a kirúgásra a közösségi médiában közzétett bejegyzései miatt került sor, amelyekben Izraelt "gyarmatosított" országként emlegette, és antiszemita nézetet terjesztett, miszerint a zsidók irányítják a médiát. A készítők szerint nem azért rúgták ki Barrerát, mert Palesztinát támogatja és tűzszünetre szólította fel Izraelt, hanem az antiszemita áthallás miatt. 

Közben kiderült, hogy Jenna Ortega sem tér vissza a Sikoly következő részére.

via Just Jared

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek