Starity

Szexuális zaklatással vádolják a Daisy Jones and the Six sztárját

2023. november 24. 11:11   |   Szerző: SzilviD

Sebastian Chacont három nő vádolja szexuális zaklatással, a Daisy Jones & The Six színésze reagált a vádakra.

hirdetés

Sebastian Chacont három névtelenül nyilatkozó nő perli, akik azt állítják, hogy szexuálisan zaklatta őket. A 30 éves színész, aki Warren Rojast alakította a Prime Video Daisy Jones & The Six című sorozatában, a per miatt súlyos vádakkal néz szembe.

A nők "kártérítést kérnek (Chacon) kártékony magatartásáért, amely magában foglalja a szexuális, fizikai és érzelmi visszaélésekett, amelyeket 2017 és 2022 között egyenként okozott nekik". Az első ismeretlen nő azt állítja, hogy ő 16, Chacon pedig 24 éves volt, amikor 2017-ben találkoztak. Hónapokkal a találkozásuk után "Chacon arra bátorította, hogy alkoholtartalmú italt fogyasszon, majd szexuálisan bántalmazta őt az otthonában, miközben még kiskorú és beleegyezésre jogilag képtelen volt".

A másik két nő azt állítja, hogy romantikus kapcsolatban álltak Chaconnal, amikor a bántalmazások történtek. A vádak szerint "nem beleegyezésen alapuló szex közben fojtogatta őket, amíg el nem vesztették az eszméletüket, majd folytatta velük a szexet" - írja a Deadline.

Chacon ügyvédje közleményt adott ki a vádakra reagálva, amelyben azt írja, hogy a színész tagadja az állításokat.

Chacon hevesen tagadja ezeket az állításokat. Chacont, a közeli barátait és a családját verbálisan bántalmazták, zaklatták és fenyegették a vádlók, akik megpróbálnak dollármilliókat szerezni tőle. Chacon nem volt hajlandó kompromisszumot kötni az etikai meggyőződése miatt; ez a per pusztán annak a következménye, hogy nem hagyta magát zsarolni

- írja az ügyvéd. 

Chacon teljes mértékben együttműködik minden vizsgálatban, és minden szükséges bizonyítékot rendelkezésre bocsát, hogy bizonyítsa ártatlanságát. Teljes mértékben bízunk a jogrendszerünkben, és bízunk abban, hogy az igazság végül győzedelmeskedni fog. 

via Just Jared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek