Starity

Emily Ratajkowski szerint tabu a válás a fiatal nők körében

2023. november 29. 05:05   |   Szerző: Four

A modellt több nővel is megcsalta producer férje, erről írna új könyvében.

hirdetés

Emily Ratajkowski az ausztrál Vogue hasábjain fejtette ki a gondolatait a válásával kapcsolatban. A híresség ugyanis tavaly ősszel beadta a válókeresetet, miután kiderült, hogy férje számtalanszor hűtlen volt hozzá. 

A 32 éves modell szerint ez a téma egyáltalán nincs feldolgozva a fiatal nők körében, sőt, stigmatizálva van a válás:

Nem tudom elhinni, hogy nincs több könyv tönkrement első házasságokról. Sokféle irodalmat olvasok a válásokról, de nekem úgy tűnik, hogy inkább azokról a családokról szólnak ezek a könyvek, ahol a gyerekek már felnőttek és kirepültek. Szerintem rengeteg nő válik már fiatalon is, és mégis óriási tabu és stigma van körülötte. 

A modell szerint napjainkban egyre több nő független anyagilag, és ezért kevésbé hajlandóak rossz kapcsolatokban maradni:

A világunk nagyon sokat változott, mert a nők van, hogy ugyanannyit, vagy több pénzt keresnek a partnerüknél. Emellett az érzelmi és a fizikai felelősség is a vállukon van, meg a háztartás vezetése. A házasság nem olyan fair üzlet, mint amilyen korábban volt, vagy legalábbis amilyennek kellett volna lennie. Nem is biztos, hogy valaha is fair volt, szóval nem kellene szégyenletesnek lennie, ha egy nő kisétál egy rossz üzletből. Erről többet is szeretnék írni. 

- árulta el Emily, aki korábban már írt egy könyvet a testével kapcsolatos gondolatairól. 

via Daily Mail

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek