Starity

Eva Longoria elárulta, milyen volt a viszony a Született feleségek szereplői között

2023. november 29. 14:02   |   Szerző: SzilviD

Eva Longoria azokról a pletykákról beszélt, melyek szerint feszült volt a viszony a Született feleségek című sorozat szereplői között.

hirdetés

Eva Longoria azokra a régi pletykákra reagált, melyek szerint rossz volt a viszony a Született feleségek című sorozat szereplői között a forgatások alatt. A 48 éves színésznő vendégszerepelt az Armchair Expert podcastben Dax Sheparddel, és beszélt arról, milyen volt szembesülni a szexizmussal a filmiparban, ami pletykákhoz vezetett róla és a sorozat egyéb szereplői között. Úgy gondolja, hogy ezek szimplán azért terjedtek, mivel nők forgattak együtt. 

Emlékszem, már akkor is ez volt a nőkről szóló narratíva. Hiába voltak műsoron férfiakról szóló sorozatok, és senki sem mondta, hogy »veszekednek!«

- mondta Longoria.

Mindenki sokkal jobban kezelte a hírnevet, ezt a narratívát, én meg csak azt mondtam, hogy »csajok, azt mondják, hogy veszekszünk!«

- emlékezett vissza.

Ők pedig azt mondták, hogy »igen, de ez csak egy narratíva, amit a nőkkel kapcsolatban alkotnak, mert 40 felett vagyunk egy tévésorozatban«.

Longoria hozzátette, hogy akkoriban rengetegen kérdezték őt a veszekedésekről, és úgy érezte, hogy ezek sokkal nagyobb ügyekké váltak, mint amilyen valójában volt. Szerencsére a forgatásra ezek a rossz energiák nem jutottak el.

via Just Jared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek