Starity

Chris Evans reagált a pletykákra, miszerint visszatér a Marvelhez

2023. november 29. 17:05   |   Szerző: SzilviD

Chris Evans is hallott arról, hogy a Marvel visszahívná a franchise-t elindító színészeket. Elárulta, hogy mit tud ezekről a pletykákról.

hirdetés

Az utóbbi időben arról lehet pletykákat hallani, hogy a Marvel azon gondolkozik, hogy visszahívja a "nagy öregeket", mivel nélkülük elég rosszul muzsikál a franchise. Az Amerika Kapitány sztárját, Chris Evanst most megkérdezte a The View magazin, hogy mit gondol ezekről a hírekről. 

Tudod, én is láttam ezeket a híreket, és ez nekem is újdonság. Azt hiszem, pár havonta valaki azt mondja, hogy Downey, Hemsworth vagy Scarlett, vagy mindenki visszatér! Senki sem beszélt velem erről. És nézd, soha nem mondanám, hogy soha, de tényleg nagyon fontos nekem, hogy hogyan. Ez egy nagyon értékes szerep a számomra, úgyhogy csakis, ha megfelelőnek tartom

- mondta Evans.

Chris Evans visszatérése azért bonyolultabb, mert a Bosszúállók: Végjáték című filmben átadta a stafétát, a Sólymot alakító Anthony Mackie-nek, aki már le is forgatta az első Amerika Kapitány filmjét, ami várhatóan 2025-ben kerül a mozikba. Voltak olyan pletykák is, amelyek szerint Robert Downey Jr-t látták a forgatáson, és egy szuperautót vezetett.

Kevin Feige-t, a Marvel fejesét egyébként szintén megkérdezték az eredeti hat színész visszatéréséről, és elárulta, hogy nem folytatott ilyen jellegű tárgyalásokat, de azt megosztotta, hogy Scarlett Johanssonnal csinálnak egy közös projektet. Azt is hozzátette, hogy Downey a család része marad, viszont nem biztos, hogy visszahozza őket.

via Koimoi

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek