Starity

Tom Holland úgy érzi, bolondság lenne, ha nem csinálna még egy Pókember-filmet

2023. december 01. 05:05   |   Szerző: Four

A híresség a Pókember-filmeknek köszönheti a világsikert, most a készülő produkcióról vallott.

hirdetés

Újabb hírek érkeztek a készülő, negyedik Pókember-filmről: Tom Holland a Critics Choice Association sajtótájékoztatóján nyilatkozott jövőbeli terveiről. 

A Sony Pictures producere, Amy Pascal ugyan 2021-ben már úgy nyilatkozott, hogy továbbra is Tom Holland lesz látható Pókember szerepében, de Holland most sem mondta biztosra, hogy vissza fog térni. 

Csak annyit mondhatok, hogy jelenleg is aktív párbeszédet folytatunk arról, hogy nézne ki a negyedik rész a karakterem szempontjából. Hogy megtaláljuk-e a módját a karakter helyes ábrázolásának, az már más kérdés. 

- mondta, majd így folytatta:

Nagyon védelmező vagyok Pókemberrel kapcsolatban. Nagyon-nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy egy olyan franchise részeként dolgozhattam, amely egyre jobb lett minden egyes filmmel, egyre sikeresebb is lett, és szerintem ez elég ritka, szóval szeretném megóvni ezt az örökséget. Tehát nem fogok csak azért forgatni egy újabb részt, hogy elmondhassam, megtettem. A karakter szempontjából is fontos, hogy megérje. De ezzel együtt, ha megtaláljuk a módját, akkor bolond lennék, ha nem venném fel újra a jelmezt, mert mindenemet, amim van, azt Pókembernek köszönhetem.

- jelentette ki.

Holland a 2016-os Amerika Kapitány: Polgárháború című filmben jelent meg először a szuperhős szerepében, majd 2017-ben, 2019-ben és 2021-ben saját filmet kapott, illetve nem utolsó sorban a forgatás során szeretett bele kedvesébe, Zendayába.

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek