Starity

Elárverezik Carrie ikonikus tüllszoknyáját

2023. december 11. 16:04   |   Szerző: Four

A Szex és New York bevezetőjében látható a különleges, hófehér tüllszoknya.

hirdetés
Elárverezik Carrie ikonikus tüllszoknyáját
Fotó: sexandthecitytv/Instagram

A Szex és New York egy szerencsés rajongója hamarosan ikonikus kincset tudhat magáénak: elárverezik ugyanis Carrie ikonikus tütjét, amelyet a sorozat bevezetőjében visel. 

A különleges darabra a Julien's Auctions január 11-én esedékes árverésén lehet majd licitálni, ahol többek között Diana hercegnő, Whitney Houston és Kim Kardashian ruhái is ki lesznek állítva. 

A Sarah Jessica Parker által alakított Carrie a Szex és New York bevezetőjében, Manhattan utcáin sétál a fehér szoknyában, majd szerencsétlenségére lefröcsköli egy arra járó busz. A tütü egyébként nem az eredeti választása volt a készítőknek: Carrie majdnem egy Marc Jacobs kreációt viselt volna, amelyet azelőtt Kate Moss mutatott be a kifutón. Sarah Jessica azonban ragaszkodott hozzá, hogy a karakterhez jobban illik egy bohókás szett. A szoknyára Pat Field, a sorozat jelmeztervezője talált rá egy turkálóban, az ötdolláros darabok között. 

Az aukción licitálni lehet még arra az újságpapír-mintás John Galliano kreációra is, amelyet Carrie a harmadik évadban visel, mikor Big akkori feleségével, Natsahával ebédel. Illetve 100 ezer dollár a kikiáltási árra Diana hercegnő egyik bársony koktélruhájának, és 60 ezer dollárról indul az a ruha, amelyet Grace Kelly viselt, amikor John F. Kennedy elnökkel találkozott.

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek