Starity

Amanda Bynes felfedte, hogy plasztikáztatott

2023. december 12. 19:07   |   Szerző: SzilviD

Amanda Bynes elárulta, milyen plasztikai műtétet végeztek rajta. Azután döntött arról, hogy felfedi a történteket, hogy a közösségi médiában találgatni kezdtek a rajongói, kés alá feküdt-e.

hirdetés

Amanda Bynes látott néhány bejegyzést a közösségi médiában az "új külsejéről", és úgy döntött, hogy elmagyarázza, mi is változott meg rajta és miért. 

Szóval láttam néhány történetet a neten, amelyek szerint új külsőm van, és korábban sosem beszéltem erről, de valójában szemhéjplasztikai műtéten estem át. Már nincsenek meg azok a bőrredőim - ez volt az egyik legjobb dolog, amit valaha is tehettem az önbizalmamért, hogy sokkal jobban érezzem magam a bőrömben

- mondta egy TikTok-videóban.

Most már sokkal boldogabb vagyok, és nagyon örülök, hogy elvégeztettem a szemhéjplasztikai műtétet. Ez volt az egyik legnagyszerűbb dolog, amit valaha is tehettem

- osztotta meg.

Az eljárás során eltávolítják a felesleges bőrt a szemhéjakról. Általában a kor következtében a szemhéjak megnyúlnak, és az őket tartó izmok gyengülnek, ez megereszkedett szemöldököt, lógó felső szemhéjakat és táskákat okozhat a szem alatt. 

via Just JaredMayo Clinic

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek