Starity

Nem zavarják a rajongói kommentek: Selena Gomez újabb szerelmes fotót posztolt

2023. december 13. 18:06   |   Szerző: Four

A híresség a napokban árulta el, hogy már fél éve egy párt alkot a zenei producerrel.

hirdetés

Selena Gomezt egyáltalán nem érdekli, hogy rajongói egy része felháborodott az új szerelmén - a híresség ismét közös fotót posztolt Benny Blancóval. 

A kedden posztolt képen a producer épp hozzábújik Selenához, aki mosolyogva öleli Blancót. Órákkal korábban pedig a "B" betűt ábrázoló gyűrűjéről posztolt, amelyet feltehetően Benny ajándékozott neki szerelme jeléül. 

Gomez hétvégén jelentette be, hogy újra szerelmes: egy a kapcsolati státuszát pedzegető cikkhez kommentelte, "tény", hogy együtt jár a zenésszel. A rajongói azonban nem feltétlenül fogadták jól a hírt, egyesek szerint Blanco nem volt jó választás az énekesnő részéről, tekintve, hogy Justin Bieber egyik jóbarátja, illetve korábban halvány utalást tett arra, hogy Selena "sablonos énekes". 

Gomez azonban több negatív kommentre is reagált, és kijelentette, Blanco bánik vele a legjobban az eddigi szerelmei közül, illetve azt üzente az egyik fanjának, hogy "ha nem tudsz elfogadni a legboldogabb időszakomban, akkor egyáltalán ne legyél része az életemnek". 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek