Starity

Sydney Sweeney egyáltalán nem sietteti az esküvőt

2023. december 14. 13:01   |   Szerző: Four

A színésznő az étteremtulajdonos Jonathan Davino menyasszonya, kiderült, hogy áll a lagzi szervezése.

hirdetés

Sydney Sweeney és Jonathan Davino nem sietnek, hogy kimondják a boldogító igent. A színésznő az Entertainment Tonightnak bevallotta, hogy még egyáltalán nem kezdték el tervezni az esküvőt - annak ellenére, hogy két éve jegyben járnak. 

Nagyon elfoglal a munka! Munkamániás vagyok, imádom, imádom!

- jelentette ki. 

Érdekesség, hogy bár az esküvőt egyáltalán nem siettetik, a vőlegényével co-producerei a hamarosan megjelenő Imádlak utálni című filmnek. 

Szerintem csodálatos olyanokkal dolgozni, akikkel szívesen vagy egy vállalkozásban. Csodálatos, hogy van melletted valaki, aki szurkol neked, és minden erejével támogatja, amit csinálsz. 

- mondta. 

Sweeney és Davino 2018-ban kezdett el randizni, és februárban derült ki, hogy eljegyezték egymást. A kapcsolatuknak azonban valüszínűleg nem tett jót, hogy az utóbbi időben rengeteg pletyka szállingózott arról, hogy Sweeney összeszűrte a levet kollégájával, Glen Powell-lel. 

A két színész egyesek szerint marketingfogásnak használja a róluk terjedő pletykákat, mások szerint viszont tagadhatatlan, hogy nem csak a filmvásznon, az életben is kialakult köztük valami. 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek