Starity

A Stranger Things készítői megcáfoltak egy érdekes rajongói elméletet

2023. december 19. 17:05   |   Szerző: Four

A sorozat lezárásával kapcsolatban született egy teória, amelyet sokan hihetőnek gondoltak.

hirdetés
A Stranger Things készítői megcáfoltak egy érdekes rajongói elméletet
Fotó: strangerthingstv/Instagram

Egy rajongói teóriát már biztos, hogy lelőttek a Stranger Things készítői azzal kapcsolatban, hogy vajon hogyan fog zárulni a Netflix kasszasiker sorozata. 

A produkcióból készült színházi darab premierjén Matt és Ross Duffert kérdezték arról, mit szólnak ahhoz az elmélethez, hogy a Stranger Things utolsó epizódjaiban kiderül: valójában egész idő alatt Dungeons & Dragons társasjátékkal játszottak a főszereplők. 

Nem. Ez olyan lenne, mintha a végén azt állítanánk: minden csak álom volt. Biztosíthatlak, hogy nem így fog végződni a sorozat. Már egy ideje tudjuk, hogyan lesz vége, és bízunk benne, hogy mindenki mást is kielégít a lezárás. Majd meglátjuk. 

- válaszolta Matt a Variety szerint. 

Habár eddig az írói sztrájk miatt állt a Stranger Things forgatása - januárban már megkezdődnek a munkálatok, és a Shawn Levy producer szerint minden eddigi évadot felülmúlnak majd a zárórészek. 

Óriási, moziélményt nyújtó történetmesélés lesz, amelyet történetesen sorozatnak hívnak. A Stranger Things ötödik évada ugyanolyan grandiózus lesz, mint egy hollywoodi nagyfilm. 

- mondta. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek