Starity

Az "ellenállásról" írt Alyssa Milano, miután kirobbant a Bűbájos boszorkák-botrány

2023. december 20. 23:11   |   Szerző: Four

A színésznő az 51. születésnapja alkalmából hosszan posztolt arról, hogyan jutott el idáig.

hirdetés

A Bűbájos boszorkák két színésznője, Holly Marie Combs és Shannen Doherty nemrég kijelentette, hogy utóbbit a harmadik kolléganőjük, Alyssa Milano rúgatta ki a sorozatból. 

Milano minderre egy hosszú szülinapi poszttal reagált, amelyben kifejtette, hogy az élete során "az ellenálló képesség, a hála, az együttérzés, az empátia, és a szerettei" segítették őt. 

Ma van a szülinapom! Ugyanakkor mostantól ahelyett, hogy a koromat mondanám, inkább azt mondom: elértem az 51-es szintet. (...) Felfedeztem néhány segítő kódot, amelyekkel átjutottam a kihívásokon. Az első az ellenállás. Volt részem elég szívfájdalomban, szorongásban és depresszióban, de sikeresen túljutottam rajtuk a szeretet segítségével. Szeretet önmagam iránt, amely segít a fejlődésben és a felfedezésben, szeretet mások iránt, amely gyengéddé és megbocsátóvá tesz, és szeretet a környezetem iránt, amely továbbra is lenyűgöz. 

- írta, majd ezek után arról beszélt, hogy "a hála segítségével a kíváncsisága és a tanulás iránti vágya is megmaradt", illetve "legfőképpen a dobogó szívéért hálás, amely az ereiben pumpálja az ősei vérét."

Milano szerint az empátia érzése van, hogy "kényelmetlen tapasztalat", de "kedves és alázatos embert faragott belőle."

Tehát az 51. szintet hálával és sikerélménnyel ünneplem. Várom az előttem álló a kihívásokat és örömöket, tudván, hogy velem vannak a kódjaim: ellenállás, hála, együttérzés, empátia, és azoknak a szeretete, akik végigvezetnek engem ezen az élet nevű játékon. 

- jelentette ki. 

via UsWeekly

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek