Starity

Harry Styles inspirálta Anne Hathaway és Nicholas Galitzine romantikus filmjét - itt az első betekintő!

2023. december 22. 14:02   |   Szerző: Four

Megjelent a produkció első betekintője, hamarosan jön a romantikus film.

hirdetés

Megérkezett a The Idea of You első, rövid betekintője! A Prime Video új összefoglalót posztolt arról, milyen produkciók várhatók a csatornán a jövőben, és köztük volt a Nicholas Galitzine és Anne Hathaway főszereplésével készült romantikus film teasere. 

A "The Idea of You" Robinne Lee azonos című regénye alapján készült, és Harry Styles inspirálta a férfi főszereplő karakterét, akit jelen esetben Galitzine játssza.

A történet szerint Hathaway az elvált anyukát, Sophie-t alakítja, aki 15 éves lányát kíséri el a Coachella zenei fesztiválra, miután exférje, Dan az utolsó pillanatban lemondja a lányukkal közös kirándulást. Sophie itt látja meg először a Galitzine által alakított 24 éves Hayes Campbellt, aki egy óriási népszerűségnek örvendő fiúbanda frontembere. Sophie és Hayes között hamar elkezdenek pattogni a szikrák, ám a kapcsolatuk több akadályba ütközik.

A felvételen, amelyen csak pár pillanatra látható a két főszereplő, Anne karaktere aggódva kérdezi, "mit fognak szólni hozzájuk az emberek" - Galitzine karaktere pedig határozottan kijelenti, "nem érdekli". 

A produkcióról egyelőre annyit tudni, hogy jövőre érkezik Prime Video csatornájára.

via E! News

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek