Starity

41 éves korában elhunyt Nick és Aaron Carter testvére, Bobbie Jean

2023. december 24. 08:08   |   Szerző: Four

Tragédiát jelentett be Nick és Aaron Carter édesanyja: a harmadik gyermekét veszítette el.

hirdetés

Tragédiát jelentetett be Nick és a néhai Aaron Carter édesanyja, Jane: 41 éves korában elhunyt lánya, Bobbie Jean. 

Az asszony a TMZ-nek nyilatkozott szombaton:

Sokkolt, amikor tudomásomra jutott lányom, Bobbie Jean hirtelen halála, időre lesz szükségem, hogy felfogjam a szörnyű valóságot: mindez harmadjára történik meg. 

- utalt arra, hogy már két gyermekét is elveszítette: Aaron tavaly, Leslie pedig 2012-ben hunyt el.

Ha már képes vagyok tisztán gondolkodni, akkor kiadok egy hosszabb nyilatkozatot, de addig szeretnék privátan gyászolni. Bármennyire is fájdalmas egy gyermek elveszítése a szülőnek, a fiatal gyermek fájdalma, aki a szülőjét veszíti el, sokkal hatalmasabb lehet. Tehát arra kérnék minden részvétet nyilvánítót, hogy imádkozzon az én drága unokámért, a 8 éves Belláért, aki korábban elveszítette az édesapját és most az édesanyját is. 

- tette hozzá Jane. 

Egyelőre keveset lehet tudni Bobbie Jean halálának körülményeiről: a TMZ információi szerint szombaton, Floridában hunyt el.

A Page Six szerint Bobbie Jean egész életében függőséggel küzdött. Legutóbb egy floridai barkácsáruházban tartóztatták le lopásért és drogbirtoklásért: 55 dollár értékben tulajdonított el árucikkeket, majd amikor az áruház alkalmazottai bevitték egy irodába és rendőrt hívtak, Carter pánikba esett és az asztal alá dobott egy világoskék dobozkát. A később elvégzett vizsgálatok kimutatták, hogy a dobozban fentanil volt. 

A Carter családban ez a harmadik szörnyű tragédia: 2012-ben, 25 éves korában elhunyt Bobbie Jean húga, Leslie - túladagolás következtében. 2022-ben Aaron Cartert holtan találták kaliforniai otthonában, a kádjában. A halála körülményei sokáig tisztázatlanok voltak, végül a hivatalos álláspont szerint baleset következtében távozott el. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek