Starity

Tom Cruise kibérelte egy londoni étterem egész emeletét, hogy randevúzzon

2023. december 25. 14:02   |   Szerző: SzilviD

Tom Cruise a kicsire nem ad, mindent megtett azért, hogy lenyűgözze a randipartnerét, aki egy prominens orosz parlamenti képviselő lánya és egy gyémántkereskedő oligarcha volt felesége.

hirdetés

Tom Cruise egy meghitt vacsorával nyűgözte le az orosz szépséget, Elsina Khayrovát. Kibérelte London egyik legexkluzívabb éttermének, a Mayfairben található Novikovnak az egész emeletét.

Az egykori modellel így egy privát étkezőben vacsorázott. Cruise 500 fontot (nagyjából 220 ezer forint) költött egy homárból, tenger gyümölcseiből és szusiból álló vacsorára, amit néhány alkoholmentes mocktaillal öblítettek le.

Egy bennfentes azt mondta:

Tom nagyon szerelmesnek tűnt, és csüngött Elsina minden szaván. Úgy tűnt, nagyon közel állnak egymáshoz. Csatlakozott hozzájuk az amerikai biztonsági őr, aki közbelépett, amikor a személyzet egyik tagja fényképet kért. Elsina egy csillogó ruhát és fekete bundát viselt.

Szép borravalót is hagyott:

Tom nagyon nagylelkű volt, és 100 font borravalót adott a személyzetnek, mielőtt ő és Elsina kisurrantak az oldalajtón, és egy várakozó autóval távoztak.

A barátok szerint az orosz tulajdonú Novikov ázsiai-olasz étterem Cruise egyik kedvenc étterme Londonban. 

via The Sun

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek