Starity

Feloszlanak? A Paramore megszüntette a webhelyét és az összes közösségi média oldalát

2023. december 28. 22:10   |   Szerző: SzilviD

A rajongók egyre jobban aggódnak, mivel a Paramore nevű zenekar törölte minden jelenlétét az interneten, a webhelyét és az összes közösségi média oldalát is.

hirdetés

A Paramore rajongóinak nem telnek nyugalomban az ünnepek, mivel a zenekar a héten törölte az összes közösségi médiás jelenlétét és levette a weboldalát is. Bár ez sok mindent jelenthet, hiszen az előadók egyre gyakrabban használják az online jelenlétüket arra, hogy új kiadványaikat egy nagy tisztogatással népszerűsítsék, egyes rajongók attól tartanak, hogy ez a zenekar számára a vég kezdetét jelenti.

Többen X-en (korábban Twitter) kezdtek el pánikolni, hogy a kedvenc zenekarunk feloszlik, de mások rámutattak, hogy a Paramore-nak a következő hetekben turnéra kellene indulnia, sőt, jövő nyáron Taylor Swifttel lépnek fel a The Eras Tour brit szakaszán.

A Paramore legutóbbi albuma idén februárban jelent meg This Is Why címmel. Bár az Instagram és az X fiókjaik még mindig élnek, minden bejegyzést töröltek, csak a Paramore weboldalára mutató linkeket hagyták meg, ott viszont 404 Not Found hibakód várja a látogatókat. 

Paramore a közelmúltban adott egy interjút az UpRoxx-nak, amiben elmondták, hogy a This Is Why-t egy korszak lezárásának tekintik, mivel lejárt a szerződésük, így mindannyian szabadok. A Paramore jövőjét illetően pedig mindhárom tag bizonytalan.

Hayley Williams énekesnő megosztotta az erről szóló részletet egy Instagram Storyban, ami hitelt adott annak az elméletnek, miszerint a banda 20 év után búcsúzni készül.

via Huff Post

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek