Starity

Bruce Willis felesége bevallotta, zokogott az ünnepekkor

2023. december 30. 12:12   |   Szerző: Four

A híresség súlyos betegséggel küzd, felesége mindent megtesz azért, hogy a legtöbb időt együtt tölthessék.

hirdetés
Bruce Willis felesége bevallotta, zokogott az ünnepekkor
Fotó: emmahemingwillis/Instagram

Keserédesen teltek az ünnepek Bruce Willis felesége számára. Emma egy nemrég posztolt videójában elárulta, "épp most sírt egy jót" az egyik barátja vállán, és nagyon fontosnak tartja, hogy legyenek olyank életünkben, akiket beavathatunk az érzelmeinkbe. 

Az ünnepek nagyon nehezek, az évfordulók is. De az idei év számomra azzal telt, hogy közösséget építsek magam köré, hogy kapcsolódjak. El akartam mondani, hogy engem most ez éltet, és szeretném megköszönni. 

- jelentette ki a 45 éves Heming. 

Bruce "a belső körnek" nevezi őket. Olyan emberek, akik miatt szerencsések vagyunk, hogy az életünk részei és bízhatunk bennük, támaszkodhatunk rájuk. Én szerencsésnek mondhatom magam, hogy van egy ilyen belső köröm, akik nem arról beszélnek, hogyan kellene megoldani egy problémát, hanem inkább meghallgatnak. Ez nagyon sokat segít. 

- mondta.

Az asszony korábban annak okán posztolt megható fotókat, hogy 16 éve alkot egy párt Bruce-szal, és elárulta, "az iránta érzett imádata és szerelme egyre csak nő."

A színészt idén diagnosztizálták frontotemporális demenciával, amely a beszédkészségre, megértésre, mozgásra és személyiségre is kiható, jelenleg gyógyíthatatlan betegség. Heming érthető módon küzdött az ünnepekkel, miután egyes feltételezések szerint lehetséges, hogy ez volt Willis utolsó karácsonya. 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek