Starity

Repül az idő: 16 éve él együtt Bruce Willis és felesége, Emma

2023. december 28. 11:11   |   Szerző: Four

Kedves poszttal köszöntötte férjét Emma Heming Willis: 16 éve jöttek össze.

hirdetés

Különleges évfordulót ünnepelt Bruce Willis felesége, Emma. Az asszony két fotót is posztolt annak örömére, hogy idén már 16 éve él együtt a színésszel. 

16 közös év ezzel a különleges emberrel. Az iránta érzett imádatom és szerelmem egyre csak nő. 

- jelentette ki. 

Heming és Willis 2007-ben kezdett el randizni, miután a színész 2000-ben elvált Demi Moore-tól. 2008-ban jelentek meg először együtt hivatalos eseményen - a Sundance Filmfesztiválon - és egy évvel később, 2009 márciusában házasodtak össze a Turks- és Caicos-szigeteken. Két gyermekük született, a 11 éves Mabel és a 9 éves Evelyn. 

A házaspár korábban elárulta, hogy már az első találkozásnál beleszerettek egymásba:

Az első találkozásunkkor meglepődtem, milyen elbűvölő és vicces volt - és hihetetlenül jóképű. Ez volt az első gondolatom rólad.

- mondta férjének Emma, aki erre így válaszolt:

Én akkor már teljesen beléd zúgtam. 

A pár kapcsolatát szomorú tragédia árnyékolja be: a színészt idén diagnosztizálták frontotemporális demenciával (FTD), amely nem csak a beszédre és az értelmezésre, hanem a személyiségre és a viselkedésre is ható betegség. Willisért nagyon aggódik a családja, mert nem tudni, mennyi ideje van hátra - egyes feltételezések szerint benne van a pakliban, hogy ez volt az utolsó karácsonya. Épp ezért minden közös pillanatba kapaszkodnak, és próbálnak minél több időt együtt tölteni a sztárral.

via People 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek