Starity

Gwyneth Paltrow férje nem mer a színésznő előtt főzni

2024. január 05. 00:12   |   Szerző: Four

Az életmód-oldalt vezető színésznő férje úgy érzi, nem szívesen főz Paltrow előtt.

hirdetés

Gwyneth Paltrow férje messziről elkerüli a konyhát, amióta összeházasodott a színésznővel. Brad Falchuk bevallotta, hogy egyrészt úgy érzi, Paltrow sokkal jobban főz nála, másrészt kicsit mindig zavarban van, amikor a híresség előtt áll neki egy-egy fogás elkészítésének. 

A kapcsolatunk elején főztem Gwyneth-nek. De ha figyel engem a konyhában, akkor érzem magamon a tekintetét - hogy hogyan szeletelek vagy sütök valamit. Túlságosan kényelmetlen érzés. 

- jelentette ki Falchuk a The Hollywood Reporternek, és hozzátette, "bolond lenne ő főzni, amikor a felesége ennyire ügyesen tevékenykedik a konyhában". 

A színésznő az életmód-oldalán rengeteg receptet oszt meg, számos szakácskönyvet írt már, és rendszeresen dokumentálja, amikor reggelit készít a férjének. 

Észrevettem, hogy amikor elárultam, hogy szeretek főzni Bradnek, akkor a barátaim azt gondolták, milyen régimódi vagyok. Kicsit piszkáltak is érte. 

- mesélte Paltrow 2022-ben a Vogue-nak, majd végül arra a következtetésre jutott, hogy "lehet valaki feminista és háziasszony egyszerre".

A lelkemet táplálja, hogy gondoskodhatok másokról és főzhetek annyi mindent, ami remélhetőleg őket táplálja. 

- mondta.

via People 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek