Starity

Ezzel a csodaszép képpel kívánt boldog születésnapot Katalin hercegnének a brit királyi család

2024. január 09. 20:08   |   Szerző: Four

Katalin hercegné 42 éves lett, Károly király koronázásán készült fotóval köszöntötte őt a családja.

hirdetés
Ezzel a csodaszép képpel kívánt boldog születésnapot Katalin hercegnének a brit királyi család
Fotó: theroyalfamily/Instagram

Kedves szülinapi köszöntőt kapott a 42. életévét a héten betöltő Katalin hercegné - a brit királyi család egy eddig nem látott, vidám fotóval gondolt az ünnepeltre. 

A képet Károly király koronázásán készítette Chris Jackson: Katalin hercegnét Károly király illetve Edward herceg és a felesége, Sophie fogja közre - és úgy tűnik, valaki nagyon vicceset mondhatott, mert a hercegné vidáman mosolyog, míg a többiek nevetnek. 

Két évvel ezelőtt, a hercegné 40. születésnapján különleges fotósorozat készült Kate-ről: Paolo Roversi fotózta, és Diana hercegnő ékszereit viselte, ezzel tisztelegve néhai anyósa előtt. 

Katalin hercegné és Vilmos herceg románca nemrég ismét terítékre került A korona utolsó évada kapcsán, amelyben már őket is beleírták a történetbe. A Kate-et alakító Charlotte Todd bevallotta, nagyon izgult annál a jelenetnél, amikor Vilmos kiszemeli magának Middletont: mindössze egy átlátszó csipkeruhát viselt, de elárulta, mindenki iszonyatosan kedves és előzékeny volt vele a forgatáskor. 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek