Starity

Matthew Perry durva dolgokat mondott a többi színészről a Jóbarátokból

2024. január 12. 21:09   |   Szerző: SzilviD

Matthew Perry titokban féltékeny volt, és negatívan beszélt Jennifer Anistonról, Matt LeBlancról, Courteney Coxról, David Schwimmerről és Lisa Kudrow-ról.

hirdetés

A US Weekly új cikke megdöbbentő nyilatkozatokat tartalmaz, melyek szerint Matthew Perry nem volt mindig jó véleménnyel Jennifer Anistonról, Matt LeBlancról, Courteney Coxról, David Schwimmerről és Lisa Kudrow-ról. A bennfentesek szerint szerette őket, de nagyon bizonytalan volt.

Matthew Perry sok mindenről hazudott az évek során. Nagyon tisztelte őket, de nem mindig volt pozitív mondanivalója róluk. Alacsonyabbrendűnek érezte magát velük szemben, ezért amikor negatívan beszélt, az ebből a bizonytalanságból fakadt

- mondta a forrás.

Féltékeny volt, amiért a barátai nem küszködnek függőséggel:

Matthew úgy tekintett önmagára és a többi szereplőre, mint akik ugyanazt a lottót nyerték meg a sorozat sikerével. Learatták a hírnév és a vagyon előnyeit, de nem kellett megküzdeniük a függőség fájdalmával. Voltak idők, amikor ezt nehezményezte.

Nem ez az egyetlen negatívum, amit a US Weekly cikke tartalmaz Perryről, több ismerőse szerint hazudott a függőségéről és erőszakos volt. 

via Koimoi

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek