Starity

Jennifer Lopez legnagyobb rajongója Ben Affleck - így segített az új filmjében

2024. január 23. 15:03   |   Szerző: Four

A színész is közreműködött J.Lo új, februárban debütáló filmjének megalkotásában.

hirdetés

Jennifer Lopez úgy érzi, végre teljesen szabadjára engedhette a kreatív energiáit Ben Affleck mellett. A híresség kilencedik albuma érkezik hamarosan, amelyről többször is úgy nyilatkozott, ez lesz az eddigi legszemélyesebb, legkülönlegesebb zenei projektje.

Ez a tökéletes alkalom, hogy J.Lo az új albumára koncentráljon. Imádta megalkotni az új zenét, nagyon izgatott a megjelenés kapcsán. Ben pedig elképesztően büszke rá, ő a legnagyobb rajongója. Lenyűgözi, hogy Jennifer milyen keményen dolgozik. 

- mesélte a People magazin forrása. 

Nem beszélve arról, hogy a lemez mellé egy film is készült, amelyben Affleck is közreműködött: a látvány kapcsán adott tanácsokat feleségének.

Nem mintha bármikor csinált volna videoklipet vagy bármi ilyesmit, de ettől függetlenül bízom a véleményében és az ötleteiben. Senki nem ismeri olyan jól az én történetemet, mint ő. Úgy érzem, ő az, aki legjobban megért engem. 

- mesélte az énekesnő Benről.

A This Is Me... Now február 16-án debütál, és a filmben közreműködött Affleck mellett többek között Keke Palmer, Trevor Noah, Post Malone, Sofia Vergara és Derek Hough is. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek