Starity

Mark Ruffalo visszaemlékezett arra, hogyan tudta meg, hogy agydaganata van

2024. január 23. 19:07   |   Szerző: SzilviD

Mark Ruffalo néhány nappal azután mondta el a feleségének, Sunrise Coigneynek, hogy agydaganatot diagnosztizáltak nála, hogy 2001-ben megszülte első gyermeküket.

hirdetés

Mark Ruffalonál 2001-ben diagnosztizáltak agydaganatot, éppen akkor amikor a felesége, Sunrise Coigney terhes volt az első gyermekükkel. Most visszaemlékezett, hogyan mesélte el neki nem sokkal a szülés után az ijesztő diagnózist. 

Amikor Sunnynak beszéltem róla, először azt hitte, viccelek, aztán csak sírva fakadt, és azt mondta: »Mindig is tudtam, hogy fiatalon fogsz meghalni«

– mondta Ruffalo a Smartless podcast hétfői epizódjában, hozzátéve, hogy a nő nevetett rögtön azután, hogy ezt mondta.

A színész elmondta, hogy 23 évvel ezelőtt fedezték fel az agydaganatot, amikor az első babájuk bármikor megszülethetett. Úgy döntött, hogy megvárja még a felesége megszül, és csak utána közli vele a hírt. 

Egy héttel a baba érkezése után találkoznia kellett a neurológussal, hogy kitaláljanak egy tervet, ezért elmondta neki a találkozó előtti este.

Ruffalónál 2001-ben jóindulatú vesztibuláris schwannomát diagnosztizáltak, miután intenzív álma volt arról, hogy agydaganata van.

Valószínűleg hajnali 3 körül ébredtem fel, és volt ez az őrült álmom, ami nem hasonlított egyetlen más álmomhoz sem. Olyan volt, mintha tudnád, hogy agydaganatod van, és még csak nem is egy hang volt, csak a tiszta tudás - agydaganatod van, és azonnal foglalkoznod kell vele

- mesélte.

A fülgyulladáson kívül semmilyen tünete nem volt, de azért elment az orvoshoz, ahol CT-vizsgálatot végeztek rajta.

A bal füle mögött van egy golflabda méretű csomó, és nem tudjuk, mi az

- emlékezett vissza az orvos szavaira.

A daganat jóindulatú volt, de mégis megműtötték, hogy eltávolítsák, ami végül süketséget okozott a bal fülére. Amikor a műtét után felébredt az arca bal oldala teljesen lebénult, a szemét se tudta kinyitni. A bénulás végül nagyjából egy év után elmúlt, de Ruffalo még mindig szenved a halláskárosodástól.

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek