Starity

Ismét együtt dolgozik az egykori Grimm című sorozat két sztárja

2024. január 24. 10:10   |   Szerző: SzilviD

Bitsie Tulloch és férje, David Giuntoli a Grimm című sorozatban ismerkedett meg, most pedig ismét együtt dolgozhatnak a Superman és Lois-nak köszönhetően.

hirdetés

Bitsie Tulloch elárulta, hogy ismét együtt fog dolgozni a férjével/egykori Grimm szereplőtársával, David Giuntolival a Superman és Lois egyik közelgő epizódjában.

A színésznő nemrég osztott meg egy Instagram-posztot, amelyben kulisszák mögötti képeket mutatott be a sorozat közelgő negyedik és egyben utolsó évadának munkálatairól. 

Néhány felvétel a #SupermanAndLois című sorozat első heti munkába visszatéréséről. #Grimm és #AMillionLittleThings rajongók, lapozzatok a meglepetésért

 - írta a posztjához.

A képeken a sorozat más szereplőivel, Tyler Hoechlinnel, Michael Bishoppal és Alexander Garfinnal készült fotók is szerepeltek, illetve megosztott egy fotót az egyik következő epizód forgatókönyvének címlapjáról. A felirat mellett a forgatókönyv borítójáról kiderül, hogy a férje, Giuntoli fogja rendezni az évad harmadik epizódját, amelynek címe: "Mindig az én hősöm".

Giuntoli leginkább az A Million Little Things és persze a Grimm főszereplőjeként ismert. 

via Just Jared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek